Euphoria Pure CBG Crystals 475mg – 95% Puhdasta CBG:tä

29,20 

Euphoria Pure CBG Crystals tarjoaa korkealaatuista, 95% puhdasta CBG:tä (kannabigerolia), joka on uutettu huolellisesti hamppukasvista CO2-uuttoprosessilla ilman voimakkaita kemikaaleja. CBG on ei-psykoaktiivinen kannabinoidi, joka tarjoaa samanlaisia terveyshyötyjä kuin CBD, mutta sillä on ainutlaatuisia ominaisuuksia ja vaikutuksia kehoon.
Mahdolliset hyödyt: – Vähentää tulehdusta: Auttaa lievittämään tulehdustiloja, jotka liittyvät moniin terveysongelmiin. – Parantaa suoliston terveyttä: Tukee ruoansulatusta ja voi helpottaa ärtyvän suolen oireyhtymän oireita. – Neurologinen tuki: Lupaavia tutkimuksia vakavien neurologisten sairauksien, kuten Parkinsonin ja Huntingtonin taudin, hoidossa.
Tuotetiedot: – Pitoisuus: 95% puhdasta CBG:tä (475 mg) – Nettopaino: 0,5 g – Uuttomenetelmä Hellävarainen CO2-uutto – Ei psykoaktiivinen: Ei aiheuta päihdyttävää vaikutusta THC-Vapaa
Koe CBG:n luonnollinen teho– Euphoria Pure CBG Crystals tarjoaa puhtaimman ja tehokkaimman tavan hyödyntää tämän ainutlaatuisen kannabinoidin mahdollisia terveysvaikutuksia!

 

Varastossa

Tutustu myös näihin:

10%
ensimmäisestä tilauksestasi

Liittymällä sähköpostilistallemme tarjoamme sinulle 10% edun koko valikoimaamme.

Etu koskee vain uusia asiakkaita

Annan luvan tallentaa tietoni mainosviestien lähettämistä varten