CBD Pre workout 400g KIRSIKKA

29,95 

Tehosta harjoittelukokemustasi vallankumouksellisella CBD:tä sisältävällä treeniboosterilla. Päästä valloille kohonnut energia, horjumaton keskittyminen ja tehostettu voima harjoittelusi aikana. Huolellisesti valikoitu harjoittelua edeltävä yhdistelmä tarjoaa terveellisen ja virkistävän energian nousun, mutta myös synergisoituu CBD:n kanssa ja tarjoaa vertaansa vailla olevan intensiteetin ja keskittymistason koko kuntoilusi ajan. Ota kaikki tehot irti harjoitteluponnisteluistasi ainutlaatuisen CBD-treeniboosteri yhdistelmän avulla, jonka huippu-urheilijat ovat tarkasti testanneet ja hyväksyneet.

Jokainen annos sisältää 15 mg CBD:tä. Pirteä ja herkullinen kirsikan maku varmistaa, että juoma on miellyttävä nauttia. Juoma on helppo valmistaa jauheesta missä vain. Aloita aamusi treeniboosterilla ennen kuntosalille menoa tai nauti sitä matkallasi kuntosalille. Purkki painaa 400 grammaa. Tästä saat noin 20 annosta.

Nauti 1 annos (1/2 lusikallista) 300 ml:n kanssa vettä 30 minuuttia ennen harjoittelua. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.

Maku Kirsikka

Varastossa

Tutustu myös näihin:

10%
ensimmäisestä tilauksestasi

Liittymällä sähköpostilistallemme tarjoamme sinulle 10% edun koko valikoimaamme.

Etu koskee vain uusia asiakkaita

Annan luvan tallentaa tietoni mainosviestien lähettämistä varten