SKU : 5903933913186

OstroVit Bulletproof Kahvi 150 g valkosuklaa

7,90 

  • Robusta kahvi + MCT kookosöljy
  • 200 mg kofeiinia ja 2000 mg MCT-öljyä kookosöljystä jokaisessa annoksessa
  • Makuna valkosuklaa

 

Kahvi: Vuosisatojen ajan se on ollut juoma, jota ihmiset ovat arvostaneet ympäri maailmaa. Elintarviketekniikan kehitys on mahdollistanut sen, että voimme valita sen eri muodoista ja tyypeistä. Sen säännöllisen käytön ei tarvitse liittyä enää ollenkaan negatiivisiin seurauksiin terveydellemme. OstroVit Coffee MCT-öljyllä on omistettu erityisesti niille, jotka rakastavat kahvin makua ja tarvitsevat piristystä, sekä niille, jotka haluavat täydentää päivittäistä ruokavaliotaan MCT:n rasvahapoilla.

Kofeiini – peräisin Robusta-pavuista. Kofeiini on alkaloidi, jolla on stimuloivia, energisoivia ja suorituskykyä parantavia vaikutuksia, minkä vuoksi sitä lisätään niin helposti moniin juomiin ja ravintoliseihin.

MCT-öljy – uutettu kookosöljystä, joka on sen arvokkain lähde. Lyhenne MCT tarkoittaa keskipitkäketjuisia rasvahappoja, joille on ominaista ainutlaatuinen imeytymis- ja sulamisprosessi. Hyödyllisten ominaisuuksiensa ansiosta – tarjoaa reilun annoksen energiaa, suotuisa vaikutus painonpudotukseen ja pitkäkestoisen kylläisyyden tunteen, se löytää käyttöä kaikille fyysisesti aktiivisille ja linjatietoisille ihmisille.

Varastossa

Tutustu myös näihin:

10%
ensimmäisestä tilauksestasi

Liittymällä sähköpostilistallemme tarjoamme sinulle 10% edun koko valikoimaamme.

Etu koskee vain uusia asiakkaita

Annan luvan tallentaa tietoni mainosviestien lähettämistä varten